Ways of economy and responsibility - Márton, Milan
Súčasná ekonómia využíva tiež poznatky minulosti. Obdobie industrializácie položilo základy modernej ekonómie. Nové vnímanie vytvára vlastný ekonomický systém. Nová paradigma ekonómie prináša nové chápanie zodpovednosti v dimenzii environmentálnej a sociálnej.