<The> Post-crisis fiscal situation in the European Economic and Monetary Union - Lipková, Beata
Analýza finančnej situácie Európskej únie v post-krízovom období a jej riešenie. Pohľad na budúci manažment ekonomických udalostí v rámci integračného procesu.