Řízení podpůrných činností firmy za použití softwaru ProFM - Leeder, Edvard
Facility manažment ako nástroj riadenia podporných činností v podniku a jeho postavenie v rámci podnikových procesov. Software ProFM, ktorý slúži na uľahčenie procesov spojených so správou majetku a budov.