Evolúcia modelov inovačného procesu - Bačišin, Vladimír
Definícia inovačného procesu, ktorý ako jediný proces spája vedu, techniku, ekonomiku, podnikanie a manažment. Inovácia - zrod myšlienky až po komerčnú realizáciu a jej zostarnutie. Inovačný proces a aplikovanie výsledkov vedy, výskumu a vývoja do hospodárskej činnosti. Generácie modelov a prístupy k inovačného procesu.