Niekoľko poznámok k normotvornej činnosti obcí - Říha, Juraj
Hodnotenie normotvornej činnosti obcí. Problémy spojené s normotvorbou v obciach. Rozlíšenie zákonného splnomocnenia. Formálne náležitosti obecných predpisov. Legislatívna technika využívaná v príprave obecných predpisov. Participácia verejnosti na normotvornej činnosti obce.