Rezervy a ich vykazovanie v konsolidačnom balíku štátnej správy - Wittgruberová, Adriana
Rezervy podľa zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve. Účel vytvárania rezerv. Členenie rezerv. Ilustračné príklady.