Generačná analýza plodnosti rómskych žien - Šprocha, Branislav
Analýza procesu plodnosti rómskych žien z generačného pohľadu. Priemerný počet detí pripadajúcich na jednu rómsku ženu žijúcu v terajšom (poslednom) manželstve podľa výsledkov ščítania v r. 1970 a 1980. Vývoj priemerného počtu detí na jednu ženu rómskej národnosti a ženu Slovenska narodenú v rokoch 1920-1980 podľa výsledkov sčítana 1980 a 2001. Bezdetnosť. Štruktúra žien podľa počtu narodených detí. Pravdepodobnosť zväčšovania rodiny.