Konsolidácia verejných rozpočtov daňovými barlami - Hölcz, Róbert
Ozdravné opatrenia v oblasti iektorých druhov daní a obmedzovania ich únikov. Zvyšovanie daní ako objektívna nevyhnutnosť. Automatická vymožiteľnosť sankcií.