Entrepreneurship education in teaching of economic subjects in secondary schools in the Slovak Republic - Velichová, Ľudmila
Didaktický základ podnikateľského vzdelávania. Podnikateľské vzdelávanie na stredných školách Slovenskej republiky. Úloha a príprava učiteľov na podnikateľské vzdelávanie.