Šance na uspokojenie pohľadávok v konkurze sa zvýšili - Budačová, Jana
Novela zákona o konkurze a reštrukturalizácii priniesla nové princípy v rámci konkurzného konania. Obdobie hospodárskej krízy a jej doznievajúce násladky sa prejavili aj v novelizácii zákona o konkurze a reštrukturalizácii.