Perpetum mobile záchrany - Hanák, Jan
Zadlženosť gréckej ekonomiky predstavovala objem 368 miliard euro, z toho viac ako 200 miliárd boli jej dlhy súkromným veriteľom. Mechanizmus záchrany Grécka z pohľadu Európskej únie.