Financovanie informatizácie verejnej správy - Jánošová, Veronika, 1953-
Informatizácia verejnej správy bude výrazným prínosom pre občanov, pre podnikateľov, pre štátnu správu a pre samosprávu. Zníži náklady a čas, minimalizuje chybovosť a eliminuje viacnásobnú realizáciu rovnakých úkonov. Verejná správa vďaka elektronickej forme bude efektívnejšia a transparentnejšia. Verejnosť bude vybavovať verejné záležitosti z jedného kontaktného miesta, prípadne priamo z domu. Úspory vyplývajúce z informatizácie verejnej správy.