Priemyselná tomografia - nový rozmer v nedeštruktívnej diagnostike a metrológii - Hudák, Radovan
História počítačovej tomografie. Princíp a technológia priemyselnej CT. Využitie priemyselnej metrotomografie pre výskumné a vývojové aktivity v oblasti strojárenstva, automobilového a potravinárskeho priemyslu, elektroniky a biomedicínskeho inžinierstva pre dosahovanie významných cieľov.