Inovácie - rizikový faktor podnikateľských aktivít - Gregorová, Elena
Inovácie ako dôležité ekonomické kategórie, ktoré zohrávajú kľúčovú úlohu v realizácii štrukturálnych zmien ekonomiky. Riziko, ktoré sprevádza ekonomické rozhodnutie a neurčitosť podmienok ekonomickej aktivity. Proces formovania národohospodárskych proporcií a efektívnosť spoločenskej výroby.