Mgr. Dagmar Sliacka: "Múdre firmy by sa mali zamerať na komunikáciu medzi generáciami" - Gáliková, Mona
Rozhovor s odborníčkou na psychológiu v oblasti ľudských zdrojov, Dagmar Sliackou, o zamestnávateľoch, zamestnancoch, správnej komunikácii a motivácii ľudí rôznych generácií.