Motivovať zamestnancov je kľúčové. Darí sa nám to? - Homoľa, Vladimír
Vytváranie motivačných programov s cieľom motivovať zamestnancov k väčšej snahe a k lepšiemu výkonu. Najčastejšie dôvody zavedenia motivačných programov v práci a ich aspekty.