Ženy v ekonomii - H.Taylorová-Millová a Fawcettová - Sirůček, Pavel
Stručný životopis a profesná kariéra dvoch anglických bojovníčok za práva žien, ktoré síce ekonómkami priamo neboli, ale ekonomickú vedu výrazne ovplyvnili - Harriet Taylorová-Millová (1807-1858) a Millicent Fawcettová (1847-1929).