Vyskúšajte outplacement - spôsob humánneho a dôstojného prepúšťania - Štaffa, Kamil
Praktická podpora a pomoc ľuďom, ktorí musia opustiť firmu kvôli znižovaniu stavov alebo organizačným zmenám. Outplacement ako proces, ktorý sa skladá z dvoch častí: kariérneho a psychologického poradenstva. Prečo robiť outplacement.