Poznáme dôvody zlyhávania leadership programov! - Uriga, Ján
Programy rozvoja lídrov v organizáciách a investície do programov tvorby líderskych modelov. Faktory, ktoré ovplyvňujú proces učenia lídrov. Spôsob učenia a osobná motivácia.