Ako vybrať online špecialistov do marketingového tímu - Molnárová, Bronislava
Online marketingová stratégia a spôsoby riešenia online marketingovej aktivity. Rôzne typy online marketingu a proces marketingových kampaní. Využívanie služieb digitálnych agentúr alebo socialmedia konzultantov.