Daňový mix? Nie, nie, nie! - Krištofičová, Dagmar
Mimoriadny snem Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS), ktorý sa konal koncom októbra tohto roku. Výzvy, odmietnutia a žiadosti regiónov. Komuniké mimoriadneho snemu ZMOS.