Skončí sa čakanie na lepšie časy? - Hudec, Marián
Zjednotenie a optimálne nastavenie systému zberu, separácie a recyklácie odpadu v podmienkach Slovenskej republiky, ktoré je hlavným cieľom nového zákona o odpadoch.