... Ešte jeden podpis, prosím... - Ondruš, Martin
Zjednodušenie a zrýchlenie práce v samospráve miest a obcí, ktoré prináša zavedenie elektronického podpisu. Hessensko, jeden z nemeckých spolkových štátov, ktorý využíva systém SAP Online Application Submission Management 2.0. a jeho využitie. Spokojnosť občanov či podnikateľov, ktorí sa obracajú na samosprávu so svojimi požiadavkami.