Čaká nás iný prístup - Hudec, Marián
Stratégia Európa 2020 a Európska direktíva o energetickej hospodárnosti budov (EPBD), ktorá hovorí o nulovej spotrebe energie z primárnych zdrojov pre všetky novopostavené budovy v únii po roku 2018. Pomoc mestám a obciam pri vypracúvaní tohto programu. Hlavné ciele akčného plánu trvalo udržateľnej energetiky.