Ak človek nerastie, zomiera - Hinková, Andrea
Rozhovor s Andym Hoštákom, Peak performance coachom, autorom úspešných intenzívnych seminárov nielen o možnostiach ako prekonať strach, ktorý je brzdou kreativity a úspechu. Najčastejší dôvod vyhorenia. Mať poslanie, víziu, cieľ. Strach ako hnací motor ale aj ako limitujúci faktor. Existuje recept na úspech?