Britská regulácia zruší systém provízií reforma retail distribution review už od budúceho roka - Veselý, Karel
Historický vývoj distribúcie retailových investičných produktov a moderná regulácia finančného trhu v Británii. Hlavné črty a dopady britskej reformy Retail Distribution Review. Okruhy opatrení a depolarizácia. Zrozumiteľnosť poradenských služieb po novom.