České poisťovne v ofenzíve v boji proti podvodom spoja sily a využijú nový počítačový program - Bohman, Ludvík
Základné princípy fungovania systému SVIPO(systém výmeny informácií o podozrivých okolnostiach) v deviatich zainteresovaných poisťovniach v ČR. Podiely podvodov v jednotlivých oblastiach poistenia českého poistného trhu a eliminácia rizík v poisťovníctve.