Prinesie nová strategická koncepcia NATO stabilitu do vzťahov medzi Ruskom a NATO? - Holas, Lukáš
Vzťahy medzi Ruskou federáciou a Severoatlantickou alianciou od roku 1991 charakteristické pozitívnymi ako aj negatívnymi výkyvmi. Nová strategická koncepcia NATO. Novodobé hrozby. Ruská federácia a Nová strategická koncepcia NATO. Implikácie Novej strategickej koncepcie NATO.