Mentoring je nástroj rozvoja zamestnancov - Rolková, Monika
Vzdelávanie a rozvoj zamestnancov v podnikoch. Mentor, mentoring. Rozdiel medzi mentoringom a koučingom. Zásady mentoringu, fázy mentoringu. Nové trendy v mentoringu. Mentoringový program pre podnik prináša zdieľanie vedomostí.