Dynamic multi-factor credit risk model with fat-tailed factors - Gapko, Petr
Sumarizácia aktuálnych poznatkov v oblasti modelovania úverového rizika. Návrh nového modelu pre kvantifikáciu úverového rizika. Regulačný rámec Basel II.