Vzdělávání jako prostředek vedoucí ke spokojenosti klientů - Němečková, Iveta
Prieskum, ktorý bol realizovaný medzi zamestnancami českých bánk a investičných spoločností rozoberajúci podporu vzdelávania a zvyšovania kvalifikácie. Motivácia zamestnancov a význam ďalšieho vzdelávania v týchto inštitúciách.