Súvislosti vzdelávania a výskumu v ekonomických vedách - Sivák, Rudolf, 1955-
Historické determinanty ekonomického vzdelávania. Ekonomické disciplíny v kontexte vysokoškolského vzdelávania. Genéza výskumu na vysokých školách ekonomického zamerania.