Globálne usporiadanie sveta si vyžaduje nový systém vládnutia - Baláž, Peter
Recenzia na publikáciu, ktorá sa snaží preskúmať na akých princípoch funguje vládnutie, aké sú jeho zákonitosti a s akými dopadmi bude ovplyvňovať našu budúcnosť.