Udržateľný rozvoj a jeho aspekty vo vybraných trhových službách - Štefaňák, Peter
Charakteristika kúpeľníctva. Súčasné kúpeľné miesta v Slovenskej republike. Poskytovanie kúpeľnej starostlivosti v prírodných liečebných kúpeľoch. Udržateľný cestovný ruch. Udržateľný rozvoj v slovenskom kúpeľníctve. Environmentálne aspekty udržateľnosti. Sledovanie kvality vody.