Využitie videokonferencie v e-vzdelávaní - kvalita video signálu - Filanová, Jana, 1967-
Využitie videokonferencie na podporu e-vzdelávania s cieľom poukázať na rôzne vnímanie kvality video signálu. Metódy hodnotenia kvality video sekvencií. Priebeh a vyhodnotenie subjektívnych testov a následné porovnanie s objektívnymi metódami.