Nové dimenzie vzdelávania v e-learningu - Hajduová, Zuzana, 1974-
Riadenie projektu implementácie e-learningu v podmienkach školstva. Rozvoj fakultných požiadaviek pre implementáciu, ako aj možné riziká pri samotnej realizácii modernej formy individuálnej prípravy študentov, ktorá vhodne kombinuje prezenčnú formu s e-learningovou formou štúdia.