Inovačné trendy vo výučbe: študentské programátorské praktické cvičenia - Hanák, Ján
Etapy realizácie projektu študentských praktických programátorských cvičení s poukázaním na silné stránky a pozitívne synergické efekty, ktoré plynú z implementácie tohto projektu do praxe.