Agriculture under the conditions of glablisation focussed on the expansion of the EU - Vošta, Milan
Poľnohospodárstvo v podmienkach globalizácie. Poľnohospodárstvo v EÚ - štruktúra fariem, poľnohospodárska produkcia, zahraničný obchod EÚ s poľnohospodárskymi produktami, vývoz a dovoz poľnohospodárskych produktov.