Multimediálny nástroj pre výučbu algoritmov triedenia - Kanáliková, Alžbeta, 1969-
Multimediálne nástroje pre výučbu algoritmov triedenia v predmetoch, ktoré sa venujú algoritmizacii, respektíve programovaniu. Proces vytvárania aplikácií, ktoré slúžia ako vyučovacie pomôcky, pomôžu študentom prehĺbiť svoje vedomosti a vytvoria užitočné učebné pomôcky pri štúdiu.