Rozličný pohľad na informačné technológie - Kultan, Jaroslav, 1960-
Informančné technológie ako objekt, prostriedok i nástroj vzdelávania. Tri hlavné smery využívania IT, nakoľko predstavujú nielen zovšeobecnenie skúseností ale aj smer ďalšieho rozvoja vedy v danej oblasti.