Aplikácia didaktických zásad v e-learningu - Pasiar, Ladislav, 1984-
Možnosti využitia aplikácie didaktických zásad v jednej zo sofistikovaných vyučovacích metód akou je e-learning. Didaktické zásady sú všeobecnými kategóriami určujucími spôsoby aplikácie hlavných pedagogických zákonitostí vo vyučovacom procese. Osobnosť učiteľa a komunikácia činiteľov výučby sú najväčšími prednosťami prezenčnej formy štúdia.