Ako si vybrať CRM riešenie - Kustra, Norbert
Podnikanie prináša nové výzvy. Nielen neustále legislatívne zmeny, ale aj technologické novinky či nové manažérske postupy vyvíjajú tlak na vedúcich pracovníkov. Nie je možné zostať stáť na mieste, znamenalo by to úpadok podnikania alebo aj jeho skončenie. Najdôležitejším pre každého podnikateľa je mať dobré vzťahy so zákazníkmi. Riešenie CRM pomáha tieto vzťahy budovať efektívnejšie. Investícia do nových softvérov často nebýva lacnou záležitosťou, a takisto trvá nejaký čas, kým sa pracovníci naučia pracovať s novou aplikáciou. Dobrým pomocníkom môže byť aj kvalitné CRM riešenie, ktoré však musí každý manažér starostlivo vybrať