Slovenskí podnikatelia a daňové raje
Snaha zabezpečiť si anonymitu vlastníckej štruktúry svojich firiem alebo dosiahnuť daňové úspory vedie slovenských podnikateľov k využívaniu výhod daňových rajov. Za prvé tri mesiace tohto roka využilo výhody tzv. daňových rajov 77 firiem a celkový počet slovenských firiem zapojených do medzinárodných holdingov tak dosiahol číslo 3 072. Dôvody prečo sa odchádza do daňových rajov.