Webináre a videokonferencie vo vzdelávaní - Schmidt, Peter, 1968-
Potenciál nových technológií a dostupnosť rôznych audio-vizuálnych komunikačných systémov. Pojem webinár, čiže seminár na webe. Technológie, ktoré nenahradia klasické vzdelávanie, ich využívanie však vyučovací proces skvalitní a môže znížiť náklady na vzdelávanie.