E-learning - zmena vzdelávacieho procesu - Szivósová, Mária, 1958-
Doterajší vývoj v oblasti elektronického vzdelávania, jeho výhody, prínosy, ale i rezervy. Doplnenie a rozšírenie získaného vzdelania, výučba nových tém, ktoré v učebných osnovách absentujú. Popularita e-learningu.