Štatistická analýza výsledkov skúšok z vyučovania ProgA, ProgB - Turňa, Ľubomír
Vzájomná súvislosť a spätosť obsahu vo vyučovanom predmete a obsahovo nadväzujúcich predmetov počas osvojovania si znalostí študentmi a rešpektovania týchto súvislostí v procese overovania ich vedomostí pedagógmi.