Harmonizácia vnútorného trhu služieb - Kovaříková, Barbora
Vývoj harmonizácie vnútorného trhu služieb. Smernica EÚ o službách na vnútornom trhu ako najvýznamnejšia iniciatíva. Rozsah pôsobnosti smernice o službách. Jednotné kontaktné miesta a ich hlavné funkcie. Jednotné kontaktné miesta v zahraničí.