Celoživotné vzdelávanie - základ rozvoja znalostnej spoločnosti - Čepelová, Anna
Potreba vzdelávania a využívanie e-learningu ako jednej zo vzdelávacích metód. Rozvoj informačno-komunikačných technológií a nové metódy vzdelávania, e-learnig (elektronické vzdelávanie). Analýza zapojenosti obyvateľstva do celoživotného vzdelávania.