Videokonferencie nie len v e-learningu - Zelem, Ján
Možnosti a využívanie videokonferencií nie len v procese e-learningu, ale aj v iných aktivitách a to ako z aspektu technického, tak aj pedagogického. Experimentálna činnosť študentov v podmienkach nasadzovania videokonferencií ako prostriedku pre skvalitnenie vyučovacieho procesu.