Interakcia ľudského kapitálu s ďalšími faktormi ekonomického rastu - Lisý, Ján
Faktory ovplyvňujúce produktivitu práce. Ľudský, sociálny a fyzický kapitál. Interakcia a komplementarita fyzického a ľudského kapitálu prispieva k zvyšovaniu celkovej úrovni inovačného potenciálu ekonomiky.